Auto zakelijk financieren

Voor bijna iedere ondernemer is een auto (of bedrijfswagen) van essentieel belang. Niet alleen voor uw eigen comfort, maar ook voor de representatie naar uw klanten. Met een zakelijke financiering ligt de perfecte occasion voor uw bedrijf binnen handbereik, zonder dat direct een grote investering vereist is.

Naast het feit dat niet direct het gehele aankoopbedrag uit het vermogen van uw onderneming voldaan hoeft te worden, profiteert u van diverse voordelen. Zo zijn er diverse fiscale voordelen, waaronder renteaftrek en investeringsaftrek.

Bovenstaande constructie wordt ook wel financial lease genoemd. Zoals gezegd wordt u als ondernemer eigenaar van het voertuig, waarna u maandelijks het geleende bedrag afbetaald. In tegenstelling tot operational lease zijn bij deze vorm van aanschaf geen services inbegrepen, zoals reparatie en onderhoud van het voertuig.

De looptijd van een zakelijke financiering wordt in overleg bepaald. Er wordt hierbij een maandbedrag afgesproken, welke bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Door een auto in te ruilen, een aanbetaling te doen of een slottermijn in te bouwen, kunt u het maandbedrag verlagen.

 

Bij het maken van een financieringsvoorstel werken wij samen met DTC Lease:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Wilt u een auto inruilen? Vul hieronder uw kenteken in:

  Merk (enkel van toepassing bij inruil):

  Model (enkel van toepassing bij inruil):

  Brandstof (enkel van toepassing bij inruil):

  Kleur (enkel van toepassing bij inruil):

  Vervaldatum APK (enkel van toepassing bij inruil):