Auto particulier financieren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u het aankoopbedrag van uw nieuwe auto niet direct (of in één keer) wilt betalen. Wij denken in dit geval graag met u mee over een de mogelijkheden middels een geschikte financiering. Hierdoor rijdt u eerder uw perfecte occasion, terwijl u niet direct uw spaargeld kwijt bent.

Uw nieuwe voertuig financieren kan via een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Uiteraard kunt u ook kiezen om bij de aankoop van een auto wel gebruik te maken van uw spaargeld, zodat geen (extra) geld geleend hoeft te worden.

Bij een persoonlijke lening is sprake van een maandelijks vast bedrag, welke bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Als vanzelfsprekend is het deel rente aan het begin van de looptijd hoger, u lost immers elke maand een deel van de lening (waarover u rente betaald) af. Hierdoor wordt het deel aflossing naarmate de looptijd vordert steeds hoger.

Wanneer u kiest voor een doorlopend krediet lost u ook maandelijks een vast bedrag af. Echter verandert de rentestand van een dergelijke lening gedurende de looptijd en kan de looptijd wijzigen door een tussentijdse extra opnames of aflossingen.

Wanneer u via Van Dijk Trading Company een financiering afsluit, wordt u aan het einde van de looptijd eigenaar van de auto. De looptijd, het maandbedrag en de eventuele slottermijn worden in samenspraak met u bepaald.

 

Bij het maken van een financieringsvoorstel werken wij samen met DTC Lease:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Wilt u een auto inruilen? Vul hieronder uw kenteken in:

  [open_rdw open_rdw-ID]

  Merk (enkel van toepassing bij inruil):

  Model (enkel van toepassing bij inruil):

  Brandstof (enkel van toepassing bij inruil):

  Kleur (enkel van toepassing bij inruil):

  Vervaldatum APK (enkel van toepassing bij inruil):